Milníkové kartičky - k čemu je ten hit Instagramu?

 

V poslední době je milníkových kartiček plný Instagram a Facebook a hodně se o nich mluví. Určitě jste je viděli i u vašich kamarádů. Je to ale něco, co skutečně využijete a potřebujete?

Nepotřebujete je. Vaše miminko bude růst i se smát bez nich. Ale až vyroste, tak vám zpětně bude líto, že jste je neměli. Přesně tak jsem to totiž měla i já. Milníkové kartičky 100% využijete a díky nim budete mít nádhernou vzpomínku. Jen je třeba vybrat ty správné.

 

vek_blackmp_pink_bilepozaditehu_grey_bile_pozadi

 

Čas s miminkem rychle utíká. A ty výjimečné okamžiky je potřeba zachytit. V dnešní době, kdy téměř každý má mobil, na který se dá fotit, je to jednoduché. A pokud se vám to nedaří, můžete si přečíst článek s tipy, jak fotit miminka podle věku, který jsme publikovali už dříve. Najdete ho zde.

 

Zpátky ale ke kartičkám. Milníkovou kartičku jednoduše položte vedle svého děťátka a vyfoťte ho s ní. V průběhu prvního roku tak získáte krásnou vzpomínku na to, jak Vám vaše děťátko roste a co už všechno umí... Naše kartičky vynikají jednoduchým severským designem. Chceme totiž, aby to bylo vaše miminko, které na fotce vynikne. Kartička má pouze dokreslovat danou situaci a ne na sebe upoutávat pozornost.

 

Nejzákladnější set, který můžete pořídit, je Věkový set. V prvním roce se miminko hodně mění a nejvíce roste. Budete tak mít památku na to, jak který měsíc vypadalo. Díky těmto fotkám vznikají nádherné koláže k 1. narozeninám. A skvělé je, když budete miminko fotit stále na stejném místě nebo se stejnou hračkou.

 

70127554IMG-2068IMG-2078IMG-2874

 

Podle mne ale nejlepší set, který si můžete pořídit, je Moje poprvé.

Vše, co se miminko naučí, tak jako rodiče moc prožíváte. Když začne pást koníčky, když se poprvé přetočí na bříško, když začne lézt. Myslíte si, že ten okamžik nikdy nezapomenete, jak to bylo výjimečné. Jenže...Ten čas letí jako blázen a ve finále, když se vás za pár měsíců někdo zeptá, kdy vaše miminko poprvé řeklo MÁMA, tak už nevíte. To se vám se setem milníkových kartiček nestane. Jakmile se něco takového stane, do rámečku na kartičce napíšete datum nebo věk miminka, hezky je vyfotíte a hned můžete rodině poslat zprávu, co je u vás nového. Fotku si pak dáte do alba nebo si schováte kartičku s datem a už na ty výjimečné okamžiky nikdy nezapomenete. A to ani tehdy, kdy se z miminka stane dospělák, co bude mít své miminko a na tyhle otázky se vás bude, třeba po 30 letech, ptát. 

 

IMG_4934IMG_33736369473C-2CA5-4AD6-BDA0-E47C12D4CDF4IMG_E3666

 

Když jste ve fázi, kdy těhotenství plánujete nebo jste se o těhotenství čerstvě dozvěděli, tak pak je tu pro vás Těhotenský set

Čas s bříškem rychle utíká. Zachyťte s našimi milníkovými kartičkami nejen to, jak Vám bříško rostlo... To, jak bylo veliké, se zapomene s porodem :) A pak vám ve finále to bříško bude ještě chybět. Takže kartičku do ruky, natočit bokem a cvak.

80947C27-E78D-4955-9C74-355F730F698AIMG-5376IMG-5370IMG-5381

 

Když se kupují milníkové kartičky pro kamarádku, pak se ze škodolibosti často volí náš Vtipný set. Je jako všechny ostatní sety také dodávaný v dárkové krabičce, takže je ideální i jako dárek. Tento set dokresluje ty okamžiky, nad kterými je lepší se raději zasmát.

 

IMG-2897IMG-5379IMG-5378IMG_E5665

 

Jako poslední pro vás máme poloviční Sváteční set.

Protože první sváteční dny Vaše miminka se prostě musí zachytit, že jo. První Vánoce nebo první narozeniny, to je něco...

IMG-5373IMG-5377IMG-5375

 

Sada kartiček je i perfektním dárkem pro nastávající rodiče či právě narozené miminko. Všechny sady dodáváme v dárkovém balení. Můžete si vybrat, zda chcete krabičku černou, přírodní, růžovou či modrou. Kartičky budete mít vždy při ruce. Ať vzniknou krásné fotky plné báječných vzpomínek.